Τί είναι το άτμισμα

Το άτμισμα είναι η διαδικασία της μετατροπής του υγρού σε ατμό που μπορείτε να εισπνεύσετε. Είναι τόσο απλό. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή που τροφοδοτείται από μπαταρίες που θερμαίνει το υγρό και το μετατρέπει σε ατμό χωρίς καύση ή καπνό σαν ένα κανονικό τσιγάρο.

What is eliquid and how does it work?

Υγρό

plus symbol
How do electronic cigarettes work?

Θερμότητα

Equal symbol
What is vaping and how does a vape pen work?

Ατμός

Τί είναι το άτμισμα

Η ιστορία του ατμίσματος

Τι είδους συσκευές υπάρχουν και ποιες είναι οι διαφορές τους?

Αν βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει τεράστιος όγκος συσκευών και εξαρτημάτων. Για να σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε στον κόσμο του ατμίσματος, έχουμε ταξινομήσει τις συσκευές σε τρεις κατηγορίες.

Pod Vapes Pod Vapes What is a cig-a-like?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ


Αυτές οι μικρές, ελαφριές συσκευές χρησιμοποιούν προγεμισμένες κάψουλες που κουμπώνουν μαγνητικά στη συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κάποιο κουμπί. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα και γρήγορα κάψουλες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ LOGIC COMPACT
What is a Vape Open Tank? What is a Vape Open Tank? What is a cig-a-like?

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


Οι συσκευές ανοικτού τύπου σάς επιτρέπουν να γεμίζετε τον περιέκτη υγρού επαναπλήρωσης με το αγαπημένο σας υγρό. Απαιτούν την τακτική αντικατάσταση της αντίστασης και συχνό καθαρισμό και προσφέρουν εξατομικευμένη εμπειρία. Για παράδειγμα, μπορείτε να αυξήσετε τη ροή του αέρα, η οποία μπορεί να παράγει περισσότερο ατμό και μπορείτε να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές γεύσεις.

What is a Vape Mod? What is a cig-a-like?

MODS


Μεγαλύτερες και πιο περίπλοκες συσκευές που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε συνεχώς την απόδοση, αλλάζοντας μπαταρίες, περιέκτες υγρού επαναπλήρωσης και αντιστάσεις. Αυτές οι εξελιγμένες συσκευές είναι δημοφιλείς σε έμπειρους ατμιστές που θέλουν να βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία τους.

Τί είναι το υγρό επαναπλήρωσης?

Είναι το υγρό που χρησιμοποιείται για το εσωτερικό ένος ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μόλις θερμανθεί στη σωστή θερμοκρασία, μετατρέπεται σε ατμό που μπορείτε να εισπνεύσετε. Είναι σημαντικό οι ατμιστές να μάθουν τα πάντα για τα υγρά επαναπλήρωσης για να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία.


Τα υγρά επαναπλήρωσης χρησιμοποιούνται σε όλες τις συσκευές. Ωστόσο, συσκευάζονται σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των επιστόμιων, των καψουλών, των pods και των δοχείων. Η επιλογή του κατάλληλου υγρού επαναπλήρωσης εξαρτάται από τη συσκευή με την οποία ατμίζετε.

Τί είναι το υγρό επαναπλήρωσης?


What’s Propylene Glycol?

PG


Η προπυλενογλυκόλη ή η PG είναι ένα διαυγές, άχρωμο υγρό που χρησιμοποιείται συχνά ως αρωματικός φορέας σε τρόφιμα και ποτά.

What’s Vegetable Glycerin?

VG


Γλυκερίνη, Γλυκερόλη ή VG είναι ένα άχρωμο και άοσμο υγρό που χρησιμοποιείται συχνά σε τρόφιμα και ποτά. Έχει πιο γλυκιά γεύση και δημιουργεί παχύτερα σύννεφα από την PG. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο VG, τόσο περισσότερο ατμός παράγεται. Η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών υγρών συνδυάζει τόσο την PG όσο και την VG.

ΝΙΚΟΤΙΝΗ


Τα περισσότερα ηλεκτρονικά υγρά διατίθενται σε διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης. Είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι τα ηλεκτρονικά υγρά που που αγοράζετε και περιέχουν νικοτίνη είναι από έναν αξιόπιστο πάροχο.

0mg

Μηδενική ένταση

επιπέδου νικοτίνης

1-9mg

Χαμηλή ένταση

επιπέδου νικοτίνης

10-15mg

Μεσαία ένταση

επιπέδου νικοτίνης

16-18mg

Υψηλή ένταση

επιπέδου νικοτίνης

ΓΕΥΣΕΙΣ LOGIC


Η ομάδα των ερευνητών μας έχει δοκιμάσει πολλές γεύσεις και έχει επιλέξει δέκα από τις καλύτερες. Τα υγρά επαναπλήρωσής μας έχουν φανταστική γεύση και είναι διαθέσιμα σε ποικιλία από εντάσεων νικοτίνης.

Tobacco
Κλασσική γεύση καπνού με μια ελαφριά αίσθηση καφέ και νότες κακάο.
Tobacco E Liquid Flavouring for Logic PRO, LQD, CURV and Original
Menthol
Δροσερή γεύση μέντας με μια νότα ευκάλυπτου.
Menthol E Liquid Flavouring for Logic PRO, LQD, CURV and Original
Cherry
Υπέροχη γεύση κεράσι με αμύγδαλο και νότες λουλουδιών.
Cherry E Liquid Flavouring for Logic PRO, LQD, CURV and Original
Strawberry
Πλούσια γεύση ώριμης φράουλας.
Strawberry E Liquid Flavouring for Logic PRO, LQD, CURV and Original
Berry Mint
Απαλή και φρουτώδης γεύση μούρων με μια φρέσκια νότα δυόσμου.
Berry Mint E Liquid Flavouring for Logic PRO, LQD, CURV and Original
Burley Tobacco
Απαλή γεύση καπνού με αποχρώσεις κακάο, καφέ και φρούτων.
Blueberry E Liquid Flavouring for Logic PRO, LQD, CURV and Original
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΥΓΡΑ ΕΠΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

European Conformity

Όλα τα υγρά επαναπλήρωσης που περιέχουν νικοτίνη πρέπει να πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Ορισμένα υγρά επαναπλήρωσης ενδέχεται να μην ικανοποιούν αυτά τα πρότυπα, οπότε είναι σημαντικό να ελέγξετε ότι τα υγρά επαναπλήρωσής σας προέρχονται από έναν έμπιστο προμηθευτή.

European Union

Τα προϊόντα μας πληρούν όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούνται από το νόμο. Τα υγρά Logic παρασκευάζονται στην Ευρώπη και αποτελούνται από νικοτίνη, συστατικά Ευρωπαϊκής προέλευσης και αρωματικές ουσίες κατάλληλες για τρόφιμα.

Συχνές ερωτήσεις (FAQs)

Οι συχνές ερωτήσεις (FAQs) μας θα σας δώσουν απαντήσεις σε κάποιες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το άτμισμα. Εάν έχετε μια ερώτηση η οποία δεν έχει απαντηθεί, απλά επικοινωνήστε μαζί μας- θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ FAQs ΜΑΣ

Αγοράστε Logic

Ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το άτμισμα ή τα προϊόντα Logic μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, διαφορετικά μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας.

Lorem ipsum